Monday, July 5, 2010

Isosengo

Ülivittuuuuuuuus

Reedel olin ikka veel vaene, kuid asusin hommikul pale müslit ja dušši töö poole teele.. Just siis kui olin Getost välja astunud heistas mulle üks vend teatrist kelle nime ma ei mäleta a pohhui, igaljuhul pidin minema infokeskusesse. Pool tundi ja 3 km hiljem olin ma kohal, ootasin veelmõned minutid ja siis visati meid Marianiga Heraclea juurde. Niisiis tegime rasket tööd järgmised 2 tundi mis tähendas istumist ja mõningaid suitsupause.
Marianiga juttu rääkides sain teada et ka tema maffi paffib, ja lisaks on varasemalt päris pikalt müügiga tegelenud. Igaljuhul peale seda rasket tööd läksime lendlehti hotellidesse laiali viima, ja selle jooksul lppisime kokku et õhtul saab kokku ja võtab miskit ette. See küll ei kukkund kokku mu plaaniga minna Kavadarci ja Matej'ga suitsetada ning sebida oma varud sealt, aga mõtlesin et kui see miskit head on ei pea ma kaugele minema.
Läksin infokeskusesse kus mind juba otasid Pati ja Marie, ning tõid häid uudiseid ehk see et nad ootavad Lenkat rahaga..Wohohoahh.. Normalna mõtlesin, kuid kui Lenka kohale jõudis üllatas ta meid vaid osaga rahast, a noh pohhui, peale nädalat kapsast oli see ka hea vaheldus. Läksime Fresh Burekisse sööma seejärel, ja ma haarasin lausa 2 järjest.. Siis takso, ja padavai damoi, kus lebotasin päev otsa tühja, vahepeal isegi vajusin magama diivanil, aga ma ei imesta enam, sel diivanil on miskit viga.
Lõpuks helistasin Marianile kes ütles et maffiga läheb veel veidi aega. Passisin järjekordselt tühja mõne tunni kui ilmus Mauro õlmari ja jalkameeleoluga. Mõni aeg hiljem jõudis kohale ka Ewa ja pool tunnikest peale seda helistas Marian kes ütles et peaksin kellatorni juurde minema.. Läksin välja lubades et tulen veel tagasi (niipea see ei juhtunud) ja laskusin Bitola reedeõhtustesse tänavatesse. Istusin taksosse ja ootasin vist mingi 20 mintsa seal et lisanduks veel 2 reisijat. Lõpuks sain kokku Mariani ja kahe Nikolaga, ning istusime ja ootasime ja helistasime, noh nii kombekohaselt.
Olguke, liikusime mu kodukandi ligidusse peale mõnda aega. Jõudsime spoti ligidusse,kus jäime Marianiga Nikolasid ootama, ning vahtisime seal pea tunnike juttu ajades kuni poiskad lõpuks kohale jõudsid me pakikesega, kus oli umbes 2 giid.. Rullisime sellest 3 jointi millest mo rullitud oli peajagu getsine ning koheselt läitsime selle, ning peale esimest maffi köhisin oma kopsud peaaegu välja..Kuu aega mahveita on ikka päris pikk aeg.. Kui esimene paksuke lõppemas oli ja ma juba parajalt vittus omadega läideti märkamatult tein ja pidin jätkama. Peale teist käisin kusel ja tegin ühe tobi mis just kõige parem mõte polnud, sest peale seda läideti ka kolmas joint ja kui see oli lõpule jõudnud olin nii kinni et ka pesumodellid ei saaks lahti.
Istusime ja kuulsime mussi mille ajal hakkas kõs veelgi intensiivsemalt mõjuma ning ma olin peajagu ülle. Läksime kesklinna poole ning ma ei taha tead mida must möödakõndivad inimesed arvasid, sest liikusin kui sült mingi instinkti alusel. Läksin poodi et osta miskit juua, kuid valisin kombekohaselt kõige rõvedama joogi mida nii kinnise peaga juua, nimelt greibi schwepps..Öahh.. Kui jõudsime keskele istusime kuskil mingi kahtlase asja juurde maha, mingi monument või midagi, kus päeval pilpapedesid näha ja õhtul noori, ootamas homset.
Istusin seal niiviisi ja ralgutasin kuna muud ei suutnud. Peale mõnda aega tuli mul kinnisidee et pean miskit süüa saama, ning kuigi teadsin et nii putsis peaga pole see parim idee, kuid ei saanud mõttest üle ega alt, seega läksin Bombatasse. Teadsin et seal on linna parim Tost, aga tahtsin purksi, ja lolli peaga lootsin et ka see on hea. Sain kätte ja friikaid krõmpsutades liikusin tagasi monumendi poole. Oled sa kunagi niivõrd putsis olnud et see rikub isegi su söögielamuse ära..pähh.. Friikad tundusid päris head kuigi nende söömine ise polnud nii hea, kuid purks ise, no mida vittu, kuidas saab seda keegi purksiks nimetada. Mingi arvataasti aasta aega vana poolplastik kotlett vahel, salat mis ei tohiks kunagi ühtegi purgerit puutuda, ning viimaks kaste mida purksi enda jaoks ei jagunud absoluutselt ja seda asendas selline hunnik pipart et isegi mehhiko rodeoklounid oleks aurama hakanud.
Olgu kannatasin kogu selle pasa ära,olles endiselt peajagu Üllega mestis ja peale lonksu svippsi mis täiendas seda rõvedust veelgi, hakkas mul kohati isegi parem.. Juu siis olin tõesti liiga näljane, a pohh, kui ilmus aeg minna tagasi kodu poole oli asi veelgi hullem, mu pea hakkas aina rohkem vajuma ja seda kaela küljes hoida oli aina raskem ja raskem. Lõpuks kui ühte poodi sisse astusin et suitsu osta tegin sellega elu suurima vea – see soojus oli juba üks miinuspuntk mu olekule, ja siis müüa kes mult midagi küsima hakkas pidevalt näol hoides mingit kavalat irvet. Pingutasin kõvasti et mitte lasta oma fantaasial talle sarvi pähe kasvatada ning poeletti leegitsema sütitada.
Ossaputs ma ütlen, mina enam kivis peaga poodides ei käi.. Siiralt kaalun hetkel kas nende vanadega üldse tasub suitsetada, sest ma see kui kogemus oli mulle piisav, pfff.. Peale poodi liikusin üksi edasi oma viimasel kilomeetril Geto poole, kilomeetril mis aina venis ja venis nagu ila su padjale. Kosutasin end veel 3 shoksiga ning peale neid oli vähemalt natukenegi parem olla. Jõudsin lõpuks kodusesse Brokelynisse kus ärkvel oli veel vaid Patrycia ja mu kallis külalised lahkunud, kuid mis sa tahad, kell oli 2 kui uskuda seda mis Pat mulle hommikul ütles. Tahtsin aega kivist olekut mitte raisata ning veel üleval olla et kirjutada, kuid kahjuks otsustasin enne seda filmi vaadata. Film oli midagi uhvoporno ja ajunussi vahelist ja ma ei saanud mitte munnigi aru.. Ärkasin poole kuue paiku diivanilt.

No comments:

Post a Comment